the reason why i missing for 2 weeks


MySpace

Assalamualaikum...pertama sekali syukur je hadrat Mu ya Allah...
sekarang aku mule belajar erti kasih sayang yang sebenar..
mengerti kasih pada darah dagingku sendiri...
muntah...air kencing...
semua dah ku hadapi dengan tenang.....
betul lah orang kate, tak kenal maka tak cinta kan...
2 minggu yang lepas...nenek ku masuk KPJ KUANTAN SPECIALIST
kak de saye staffnurse kat situ...
alhamdulillah selepas seminggu dia nampak ok
tapi Allah nak menguji hambaNya....suddenly nenek kena heart attack
transfer ke CCU AMPANG PUTERI lebih kurang seminggu juge kat sane
tapi syukur skrg da ok...alhamdulillah..
..
banyak yang aku belajar dari situ, bukan senang untuk berkorban...
kasihlah pada insan2 yang kamu sayangi wahai teman semua...
selagi mereka masih ada...isk3 sebak
rase hati ni bile terkenang semula



dalam bas on the way ke kuantan :)



WAN TERSAYANG,
biarlah sekarang ikah yang jage wan ( panggilan pd nenek )
....ikah x kire ape jadi biarla ikah ade di samping wan...
ikah sayang wan hanya Allah yang tahu dalamnya kasih cucumu ini..
semoga wan terus kuat semangat..dan aku juge


ikah sayang wan...jangan sakit2 da taw :)


**kepada incik cikgu yang tunaikan hajat sy ni
tenq very much much
for your support tq soo much....
will really miss that moment
n also qistina n her little sis yg cute tu..huhu


DEDICATED THIS POST SPECIALLY TO ALL MY SIS :

DEAR ALONG,ANGAH,ODE,NANA N JIHA
ODE....SYG ODE JGK :)
MAK & ABAH JUGAK...mmmuah!!



lepas ni nak balik kampung stay sane
pulak nak jage wan kat rumah dia
c u next time orait...salam

papai babai tata titi tutuMySpace

1 comments:

  izzat emir hakimi

March 7, 2011 at 4:25 AM

cucu yang baek...
bagus2!!~