uitm laa sangattt...hahaha :P

MySpace

Assalamualaikum...kih3 ^_^

hahaha baru2 ahad baru ni bergonjeng2 dengan budak2 ni

pegi UITM JENGKAAA...wok :P

hahaha thanx beri beri much too miss Reayna Fidzaa n Azrain Koko

sebab bwk kete utk kitorang..keh3 walaupun trjadi exciden skit grand livina azren..

Cian azren...xpo2...tenkiuuuu korg,mmuah3 :P

ni pon update pas balik lepak dengan azren,bina n bidot...hehe

**FATIMA ZARA menjeleskan saye untuk update belog...haha




inilah FATIMA ZARA @ kecikkk...
kuang3 macam pokok pisang ko aritu tim.hua3MySpace


timaaaa....apsal aku macam mak ko dalam pic ni..isk3 :(
MySpacebaju tu besor woi bukan aku :P


from your left : sab + pah + tim ^_^
awww awww....MySpacehaha


ok again diorang lagi sebab fon aku
cap kaki tiga ( C3) x amik gambor ye aritu MySpace


MySpace

PUKUL 2 PETANG =____-

awww such a cweet couple, timoh yg candid ye ni..

haha aku tolong display je :P..jangan mara2 ha

BIDOT ♥ AZREN :)MySpace




syok siott makan ramai2 2 meja panjang kitorang je
MySpace
**PAH makan paling banyak...teeeettttt :P

serius memang aku kebulur..haha


...erkk!!! MySpacealhamdulillah da kenyang, yeay2 ^_^



ON THE WAY BALIK...**balik balik weh haha gagaga :)


atennn amboi ko gelojoh makan aiskrim sorg...
MySpace**abih la kalo dia tengok ni...hahahaha sori oten :P

bile lagi nk buat nakal ngan ko kih3 ^__^



MySpace

pah naik kete sab, huda jadi driver...

keh3 lawak giler pasang lagu hindustan

bising sgt dalam keteMySpace



TENKIUUU GUYSS U OLL MAKE MY DAY HEPIIII....

MySpaceMESTI RINDUU SANGAT PASNI TAW!! :(


TAK KAN DAPAT SAHABAT SEBEST KORANG...jangan lupe aku !



MySpace

**specially dedicated this entry to :

passenger grand livina : azren, bidot, timaa, wanie, adnin, tikah, aten

passenger viva yang cute : huda, sab, pah, fara :)

to zira cyg :
aku tak pernah sisihkan ko, syg ko mcm yg lain..

kite kwn selamanye MUKTAMAD!!



BABAI :)


NOTA PESANAN PAH :

MySpace**mandi2 la sape duk tsj tuu
bucuk sampai umah aku bau..kah3

1 comments:

  Anonymous

March 30, 2011 at 8:10 AM

hahahha.sabor jela.mak mak.ta blh tahan aku bce blog ko.pecoh perut